rendelo
silder0
slider00
3

VISION THERAPY SYSTEM

Magyarországon egyedülállóan!

Our clinic uses the American VISION THERAPY method uniquely in Hungary. We do not only have just an eye examination, but we examine the problems of our child patients in the whole system of Vision Therapy, based on this we create a personalized therapeutic program. Thanks to this, with therapeutic treatments, children can achieve a lasting improvement of at least 80%.

 

Munkatársaink

 

Dombrády Ildikó

Neuro-optometriai szemész, vision terapeuta
 

Mikolai Anikó

Okleveles aromaterapeuta, Funkcionális táplálkozási tanácsadó
 

Németh Zita

KMT mozgás terapeuta
 

Zsiborács Dominika

Manuális technikát végző terapeuta
 

Gruik Bettina

Konduktor Vision Therapy fejlesztő
 

Nagy Diána

Gyermek és Ifjúsági Coach

Kérjen időpontot vizsgálatainkra!

Vizsgálataink

 

Szemvizsgálat

Tovább
 

Fundus kamerás vizsgálat és elemzés

Tovább
 

Pediatric ophthalmology

Vision Therapy - optometria vizsgálat

Elégedett ügyfeleink mondták

A mi szemüveges életünk sem indult egyszerűen. Kezdetben a fiam, az óvódai fejlesztéseken nagyon zavarta a többieket, rövid ideig volt képes figyelni. Elvittük több helyre, de közölték velünk tökéletes a szeme, talán figyelem zavaros. Egy szuper fejlesztő pedagógus Barbara Lázi ajánlotta első körben az Ildikót. Más helyeken is körbe néztem, de miután a Fiamnak "tökéletes a szeme"- én meg ebbe nem nyugodtam bele, hát elmentünk egy újjabb körre. 1 órán keresztül vizsgálta töviről hegyire a fiamat és mondta el a csecsemőkortól, hogy hat az ember "osztatlan egészére" minden történés és így a látására is. 2 hét után megjöttek az esselor lencsék, aminek meg van oka,hogy miért pont azok..... Jött a visszajelzés a fejlesztőpedagógusoktól és az óvónőktől, hogy iszonyat nagy a különbség! Mi is lett a diagnózis? Kétszemes együttlátás, NEM DIOPTRIA probléma! Nagyon látványos a változás, most már a család életében is, mert mind elmentünk a vizsgálatra, a férjem előtte már több 10 éve hordott szemüveget: "Én nem tudtam, hogy eddig nem láttam jól"- mondta miután megkapta az Ildikó álltal készíttetett szemüvegét. Ezért nem mind1, hogy egy olyan szakember aki ezt tanulta 4,5 évig vizsgál, mert itt bele nyúlnak az idegrendszerbe! Minden gyermeket elküldenék ha tudnék, főleg iskola előtt! Olvastam a negatív kommentekben, hogy lassúak: érdemes tudni, hogy a lencsék Franciaországl jönnek és mivel nem egy tucat lencsét kap az ember, hanem az ő szemének és az ő KERETÉNEK , pontosan bemért lencséjét, így valóban, ez hosszabb ídőt vehet igénybe. De megéri várni, és mivel már több 10 ismerősöm ment el Ildikóhoz és mind nagyon elégedett aki nála készítettet szemüveget így tényleg teljes szívemből tudom Őt ajánlani.
Anita Czirják - Google
Nagyon jó szívvel ajánlom a Diamond Optometria és Vision Therapy Központot, mert Lambert-Dombrády Ildikó több évtizedes tapasztalattal vizsgálja (nem csak) gyermekünk látását és veszi észre azokat jeleket, tüneteket a vizsgálat közben, amikre szülőként, laikusként nem is vagyunk figyelmesek. A látásproblémákhoz nagyon sokszor más egyéb neurológiai, mozgási, fejlődési és vagy tanulási problémák társulnak. Ha szembesülünk ezekkel, sokszor azt se tudjuk kihez forduljunk, hogyan álljunk neki, csak azt tudjuk, hogy a legjobbat szeretnénk a gyerekünknek. Ez a központ szerintem fantasztikus és átfogó megoldást kínál azzal, hogy Ildikó felkutatta és egy helyre csoportosította a legjobb szakembereket, akik együttesen összedolgozva segítenek abban, hogy gyermekünk megkapja azokat a támogatásokat és fejlesztéseket, amikre szüksége van. Nekem szülőként ez hatalmas segítség, hogy nem kell annyi különféle helyre rohannom és az aggódó esetleg szorongó gyerkőcnek sem mindegy, hogy ugyanoda a megszokott barátságos helyre megy vissza a különféle kezelésekre, kontrollokra, terápiákra. Bár számunkra még nem fejeződött be ez a folyamat, így is hatalmas fejlődéseket és előrelépéseket tapasztalunk a tanulásban, fókuszban, olvasásban. Maximálisan bízom benne, hogy ezek a terápiák teljes sikert és eredményeket fognak hozni számunkra.
Anikó Hidi - Facebook

Kérdése van? Információt szeretne?

Munkatársaink szívesen segítenek

Technológia

Fedezze fel a korlátlan látás élményét mozgás közben is a Varilux S multifokális lencsékkel!

Most először olyan multifokális lencsét tudunk az Ön számára ajánlani, mely határtalan szabadságot biztosít Önnek: stabil látásélményt mozgás közben és széles látóteret. Ezeket a lencséket a legújabb optikai kutatások és a szemüvegviselők fiziológiájának ismerete alapján fejlesztettük ki, létrehozva a Varilux választék legtökéletesebb szemüveglencséit.

Articles

Mikor van szükség neuro-optometriai vizsgálatra?

Ideális esetben a gyermekek 1 éves, 3 éves és 6-7 éves korában illetve kortól függetlenül az alábbi tünetek észlelése esetén:

Az olvasás, írás, számolás kapcsolata a vizuális információval

Kevesen gondolnak bele, hogy az olyan alapvető képességek, mint az olvasás, írás, számolás az emberi szervezet milyen bonyolult működésén alapulnak.

Hagyjon üzenetet, visszahívjuk!

Ha kérdése van vagy időpontot szeretne foglalni, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink hamarosan jelentkeznek!